betong-betongarbete

Gjuta husgrund

När du står inför att gjuta husgrund i Sundsvall, oavsett om det är för ett bostadshus, garage eller någon annan typ av fastighet är det viktigt att överlåta arbetet till en entreprenör med rätt erfarenhet och utrustning. Du är alltid välkommen att kontakta oss när du vill vara säker på att den färdiga grunden kommer hålla en hög kvalitet. Vi hjälper er med hela arbetet från planering till färdigställande.

Betongarbeten som anpassas efter maktförhållanden och fastighet

Vi anlitas av både privatpersoner som ska bygga hus i Sundsvall och av företag som behöver nya verksamhetslokaler. Att välja en husgrund i form av en betongplatta är det vanligaste valet när man vill ha en isolerande konstruktion.

Gjutning av betongplatta är fördelaktigt eftersom den skyddar mot fukt och minskar risken för sättningar. Arbetet med att gjuta en grund är avgörande för hur väl den färdigställda byggnaden kommer må. Vi är därför noga med att göra en grundlig markundersökning för att garantera att marken klarar att bära upp grunden.

Att gjuta husgrund i Sundsvall med vår hjälp är enkelt

När du väljer att anlita oss för att lägga din husgrund kommer vi ta ansvar för alla delar av arbetet.

  • Vi inleder med att undersöka marken, inklusive grundvattenförhållanden
  • Vi kontrollerar radonhalten i marken
  • Vi arbetar enligt den grundritning och lastplan som finns

Vi gjuter husgrund till ett bra pris i Sundsvall

Våra medarbetare finns även tillgängliga för att berätta mer om vårt arbetssätt samt för att svara på de eventuella frågor du har inför projektet. Hos oss får du hjälp av erfarna betongarbetare som är kunniga inom både gjutningar, materialval och kring vad olika marktyper kräver.

Vi hjälper dig att gjuta husgrund i Sundsvall och anpassar betongarbetet efter markförhållande och fastighet. Kontakta oss för offert!